Avalia√ß√Ķes de Wrappie & Salads Den Haag

Avalia√ß√Ķes recentes

5.0
Thomas
1 dezembro 2022

Super lekker, snel, niks negatiefs!

Smaardijk
30 novembro 2022

Prima bezorging. Lekker eten.

Shari
9 novembro 2022

Wij hebben Wrappie & Salads net ontdenkt en zijn nu al fan! Gaan hier zeker vaker bestellen.

Eke Dompeling
21 outubro 2022

Grote bestelling, Netjes genummerd, heerlijke wraps & precies op de tijd die is aangegeven. Thanks

Devin Boxhoorn
12 outubro 2022

Ik vind het eten super lekker

Shannen
5 outubro 2022

Top! Hele lekkere en gevulde warps en salades. Bezorging was super snel! Zeker aan te raden.

W.
30 setembro 2022
Borsboom
30 setembro 2022

Voor het eerst de salade gegeten. Heerlijk !!

Efe
28 setembro 2022

Meerdere keren hier besteld en het is iedere keer helemaal perfect. Eten is heerlijk en de bezorging snel!

Ash
21 setembro 2022

Snel bezorgd!! En de wraps waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar :)

W.
16 setembro 2022
Anoniem
8 setembro 2022

Snelle bezorging en lekkere wraps. Helaas waren ze wel een drankje en een zakje chips vergeten.

Vandana
2 agosto 2022

Het eten was heerlijk! Het was mooi ingepakt en goed warm. Ik had aangegeven om 18 uur de bestelling te willen ontvangen en om precies 18 uur werd er aangebeld.

Marion
23 junho 2022

Was weer heerlijk zoals altijd

Jan Pieter Lange
20 junho 2022

Weer volle punten van onze kant. Smullen geblazen.

Nilda
19 junho 2022

Heerlijk, alles perfect en voor herhaling vatbaar, hier kunnen anderen alleen maar van leren. Ga vooral zo door en wij blijven bestellen ūüėČ

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega s√£o geralmente mais longos aos domingos.

Bisou Beauty
9 junho 2022

Heerlijk!

Marion
8 junho 2022

Het was weer heerlijk.

JPL
7 junho 2022

Onze eerste ervaring met Wrappie. Het was verrukkelijk!! Toppie!! Hier hou ik van.

Simone
31 maio 2022

Heerlijke wraps, keurig netjes ingepakt en echt superlekker. Snelle service en ook nog eens lekkere pepermuntjes en vochtige servetjes! Echte aanrader hoor!!

Silvana
30 maio 2022

Top service, en een heerlijke wrap gegeten!

Greg
28 maio 2022

Super good!

Marion
20 maio 2022

We hebben genoten van de heerlijke wraps en komen zeker bij jullie terug

Joris Oostveen
5 maio 2022

Vandaag voor het eerst besteld bij Wrappie & Salads. Wow wat was dit lekker zeg. Super vers en smaakte heerlijk. Bestelling keurig op tijd. Hier gaan we zeker nog eens bestellen.

Martin
27 abril 2022

Heerlijke wrap fajita menu...snel geleverd en netjes...succes